04.01.2022  |  EL  |  Energi

Jeudan og Clever indgår aftale om infrastruktur til elbiler

Jeudan, der ejer og driver mange af Københavns parkeringshuse, har indgået en aftale med ladeoperatøren Clever om at etablere 480 ladepunkter i Jeudans parkeringshuse i løbet af 2022.

Sammen med ladeoperatøren Clever er ambitionen hos ejendoms- og servicevirksomheden Jeudan at gøre det nemmere at parkere og oplade sin elbil i København. Med omkring 500 nye ladepunkter kan københavnerne snart opleve en opgradering af ladeinfrastrukturen i København.

”Nogle af Københavns bedste beliggenheder, lyse og trygge omgivelser samt et højt serviceniveau er kernen i vores parkeringsprodukt, men med det øgede antal elbiler i byen følger også en større efterspørgsel på ladepunkter. Det skal vores parkeringshuse selvfølgelig imødekomme. Elbiler er en del af den grønne omstilling og fremtidens parkeringsbehov. Jeudan har fem parkeringshuse centralt placeret og her vil vi gerne gøre det nemt og enkelt for vores kunder at komme til med elbilen og på den måde også bidrage til at forbedre luftkvaliteten og støjniveauet i byen,” siger servicedirektør i Jeudan, Jens Lyngby Lyngstrand.

Jeudan forventer desuden yderligere 325 ladepunkter opsat på parkeringspladser i gårde og udenomsarealer ved virksomhedens 200 ejendomme, som primært er beliggende i København og på Frederiksberg, inden udgangen af 2025.

”Selvom denne aftale først og fremmest har fokus på opsætningen i vores parkeringshuse, så vil vi ikke lægge skjul på, at det er målsætningen i Jeudan at opsætte yderligere 325 ladepunkter i vores gårde og udenomsarealer i København inden udgangen af 2025. Ikke alle kører på el i dag, men vi har en klar forventning om, at andelen af elbiler stiger de kommende år. I Jeudan ønsker vi at bidrage til den grønne omstilling – blandt andet ved at imødekomme den øgede efterspørgsel og samtidigt gøre det nemt for vores kunder at gøre det samme”, siger Jens Lyngby Lyngstrand.

Markant udvidelse af Københavns største ladenetværk
Ladeoperatøren Clever, vil stå for opsætningen og driften af ladestanderne i Jeudans fem parkeringshuse. Clever har ved udgangen af 2021 godt 680 ladepunkter i København.

”Elbilisterne får nu nemmere ved at lade bilen, mens de er på arbejde eller besøger Indre By. At man kan lade i et p-hus som besøgende, er helt afgørende for at få hverdagslivet med elbil i København til at køre. Det er fantastisk, at aktører som Jeudan træder så ambitiøst og målrettet ind i kampen for bedre forhold for elbilister. De nye ladepunkter udvider ladenetværket i København markant og gør det nemmere at finde opladning”, siger direktør i Clever, Casper Kirketerp-Møller.

Ladepunkterne indgår i Clevers samlede ladenetværk, der i dag tæller flere end 2500 ladepunkter i hele landet.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere