01.02.2023 | Navnenyt

John Jensen VVS A/S er blevet en del af InstallatørGruppen

Vi er gået sammen med 10 andre danske installationsvirksomheder og den nordeuropæiske kapitalfond, FSN Capital, om at skabe InstallatørGruppen, der fra dag ét bliver en af landets største virksomheder indenfor el-, vvs-, fiber, ventilations- og kølesystemer. Målet er at blive markedsleder igennem partnerskaber med lokale installatører over hele Danmark og fokus på bæredygtige installationer.

Som en del af InstallatørGruppen opretholder vi i John Jensen VVS vores lokale ledelse og firmanavn, lokale tilstedeværelse og tætte relation til vores kunder. Det betyder, at vi får mulighed for at styrke vores eksisterende kompetencer igennem vidensdeling med de andre partnere samtidigt med, at vi opnår stordriftsfordele ved at være en del af en større gruppe. Det vil gøre os i stand til at udvikle og tilbyde en bredere vifte af nye og større løsninger til vores kunder samt styrke vores konkurrenceevne til glæde for både vores medarbejdere og kunder.

Vi ser utrolig meget frem til det fortsatte samarbejde med vores kunder, nuværende samarbejdspartnere samt med vores nye partnere i InstallatørGruppen!

Læs mere i pressemeddelelsen her 

Mere fra John Jensen VVS A/S

John Jensen VVS A/S

www.jj-vvs.dk

John Jensen VVS beskæftiger mere end 250 medarbejdere inden for service, forsikring og entreprise. Vi udfører opgaver for erhvervsvirksomheder, boligselskaber, private, forsikringsselskaber, entreprenører, rådgivere og professionelle bygherrer. Hos John Jensen VVS sætter vi en ære i at overholde vores aftaler og levere en service, der gør,…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere