07.01.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Johnnys Corner: Gode råd til komfort og indeklima

Indhold fra partner Hvad er dette?

I denne video fortæller Johnny Hansen om korrekt brug af radiator og ventilation, så du undgår træk og kuldegener fra vinduer og dermed øger komfort og indeklima.

Bruger du din radiator og ventilation korrekt?

I denne video fortæller Johnny Hansen om, hvordan du nemt og hurtigt undgår træk- og kuldegener!

Få en god forståelse af hvordan du regulerer temperaturen i f.eks. et kontor eller klasseværelse korrekt.  Mange medarbejdere rundt omkring i landet og elever i de forskellige folkeskoler kender til irriterende træk fra vinduer. Ikke nok med at det er forstyrrende at sidde i træk, så fører det også til sygedage.

Det sker typisk, hvis der lukkes ned for termostaten på radiatoren samtidig med, at indblæsningstemperaturen hæves i ventilationen. Forkert brug fører derfor ofte til klager over dårlig komfort.

videoen kommer Johnny Hansen derfor ind på, hvornår du skal justere indblæsningstemperaturen på ventilationsanlægget og hvornår du skal benytte radiatorventilen.

Anbefaling af rumtemperaturen: 

  • Stil rumtemperaturen på radiatoren
  • Stil indblæsningstemperaturen 1-2 grader lavere end rumtemperaturen

Du bør se videoen, hvis du:

  • Er træt af komfortklager
  • Ønsker mindre træk og kuldepåvirkning
  • Er i tvivl om, hvordan du indstiller radiator og ventilation korrekt

Find flere gratis tips på vores danske blog: https://blog.se.com/dk/ 

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com/dk/da/

Om Schneider Electric Schneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks. Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og b…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere