02.04.2021  |  VENTILATION  |  Indeklima

Johnnys Corner - Indeklima & temperatur

Indhold fra partner Hvad er dette?

Er du træt af klager over dårligt indeklima? Med en indeklimapolitik i hånden er det fortid. I denne 4 minutters video fortæller Johnny om, hvorfor det er vigtigt at udforme en indeklimapolitik med henblik på komforttemperatur og luftkvalitet.

Vidste du, at temperaturen skal indstilles efter sommer og vinter?

I denne video fortæller jeg om, hvorfor indeklimaet på de danske arbejdspladser er vigtigt!

Et godt indeklima er vigtigt for medarbejderperformance. Den rette temperatur og luftkvalitet betyder tit bedre performance og færre sygedage på kontoret. Som facility manager, kan du dog ikke forvente, at du bare kan indstille temperaturen på et bestemt niveau året rundt. I stedet bør du tænke over, at medarbejderpåklædningen typisk er forskellig fra vinter til sommer. Om sommeren har vi f.eks. en større tendens til at tage et lag tøj på.

Hvorimod vinteren kalder på striktrøjer og lukkede støvler. For dig som facility manager betyder det, at temperaturen skal indstilles på et andet niveau om sommeren sammenlignet med om vinteren. I videoen vil jeg derfor komme ind på hvilket temperaturspænd, du bør arbejde med.

En indeklimapolitik skaber bedre arbejdsmiljø: Ved at udvikle en indeklimastrategi, der indeholder en aftale om temperaturniveau og luftkvalitet, ved den enkelte medarbejder altid, om vedkommende skal pakke en ekstra trøje i tasken, eller tage et par lukkede sko på fra morgenstunden. Det giver typisk færre klager over komfort, bedre performance og gladere medarbejdere.

Se videoen for at:

  • Øge præstationsniveau
  • Skabe bedre indeklima

Læs mere om videoen på: https://blog.se.com/dk/building-management/2020/07/28/johnnys-corner-indeklima-og-temperatur/

Find flere gratis tips på:

► Den danske blog: https://blog.se.com/dk/​

► LinkedIn gruppen ’Building Autotion Denmark’: https://www.linkedin.com/groups/8751250/

Videoen er en del af en række andre korte Tips og Tricks videoer om optimering, drift og indeklima i bygninger. Alle udført af Johnny Hansen, som er Technical & Presales Support hos Schneider Electric.

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com/dk/da/

Om Schneider Electric Schneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks. Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og b…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere