19.01.2021  |  VENTILATION  |  Varme og køling

Johnnys Corner: Regulering del 2

Indhold fra partner Hvad er dette?

I denne video vil jeg præsentere dig for langsom vs. hurtig regulering, korrekt placering af målepunkt, korrekt regulering af PID-regulatoren m.m.

Ved du hvordan du indstiller PID-regulatoren og skaber godt indeklima for dine medarbejdere?

Se videoen og bliv klogere på, hvordan du skabe bedre rammer og bedre driftsøkonomi! OBS: Denne video er 2. del af Johnnys Corner ’reguleringsvideoer’. Såfremt du ikke har set del 1, kan du finde den ved at klikke her.

I første video om ’regulering’ gennemgik jeg, hvordan du generelt set regulerer dit ventilations- og varmeanlæg, varmtvandsbeholder mm. for skabe den bedste driftsøkonomi og godt indeklima. I denne video gennemgår jeg, hvordan du indstiller PID-regulatoren ved meget langsomme og meget hurtige processor.

Jeg kommer bl.a. ind på følgende:

  • Definition af langsom regulering
  • Definition af en hurtig regulering
  • Udregning af dødtid og kapacitet
  • Udregning af I-tid og P-bånd
  • Korrekt placering af følere i rum og ventilationskanaler

I regulering del 1 snakker jeg udelukkende om PID-regulatoren. I denne video vil jeg også fortælle om, hvordan du placerer rumfølere og trykfølere korrekt. Forkert placering, f.eks. i nærheden af et køleskab, kan give dårlig komfort på kontoret.

Læs mere om videoen på vores blog her 

Videoen er en del af en række andre korte Tips og Tricks videoer om optimering, drift og indeklima i bygninger. Alle udført af Johnny Hansen, som er Technical & Presales Support hos Schneider Electric.

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com/dk/da/

Om Schneider Electric Schneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks. Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og b…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere