01.02.2021  |  VVS  |  Intelligente installationer

Johnnys Corner: Varmtvandsbeholder kontra varmeveksler

Indhold fra partner Hvad er dette?

I denne udgave af Johnnys Corner giver jeg dig fordele og ulemper ved installation af varmtvandsbeholder kontra varmeveksler.

Vidste du, at du kan minimere dine driftsomkostninger med en varmeveksler?

Står du overfor en beslutning, som vedrører virksomhedens energiforbrug? Skal du installere varmtvandsbeholder eller varmeveksler for at øge din driftseffektivtet, og har du brug for at få overblik over fordele og ulemper ved begge løsninger?

Få mere information om installation, vedligehold og de tekniske bestemmelser i denne video.

I denne udgave af Johnnys Corner giver jeg dig fordele og ulemper ved installation af varmtvandsbeholder kontra varmeveksler.

Jeg går i dybden med:

  • Fordele og ulemper ved varmtvandsbeholder kontra varmeveksler
  • Hvad du skal være opmærksom på, når du overvejer varmeveksler
  • Den tekniske installation af varmeveksler
  • Vedligehold af varmeveksler

Læs mere om videoen på vores blog her

Videoen er en del af en række andre korte Tips og Tricks videoer om optimering, drift og indeklima i bygninger. Alle udført af Johnny Hansen, som er Technical & Presales Support hos Schneider Electric.

Find de andre udgaver af Johnnys Corner her:

Mere fra Schneider Electric A/S

Schneider Electric A/S

www.se.com/dk/da/

Om Schneider Electric Schneider Electric blev i januar 2021 kåret til verdens mest bæredygtige virksomhed. Det skete blandt 8.080 nominerede på det internationalt anerkendte Global 100-indeks. Schneider Electrics formål er at gøre alle i stand til at få mest muligt ud af vores energi og ressourcer, så vi alle kan forbinde udvikling og b…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere