22.02.2021  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Joint venture giver ny verdensleder indenfor produktion af badeværelsesmøbler

Roca Group ejer nu 75 procent af det valensiske møbelfirma Royo.

Roca Group har netop underskrevet kontrakten vedrørende overtagelsen af 75 procent af anparterne i Royo Group. Roca har købt 62 procent af firmaet fra den amerikanske HIG-fond, og Royo familien vil forsat holde 25 procent af firmaets kapital.

”Alliancen med den europæiske markedsleder lader os styrke kategorien for badeværelsesmøbler, hvilket er essentielt i vores sektor. Det er et samarbejde, hvor vi deler den samme forretningsvision, og i løbet af de sidste 10 år har vi haft et tæt samarbejde med dem. Fusionen tillader os at styrke vores konkurrenceevne yderligere og opnå en topposition i markedssegmentet”, siger Alberto Magrans, der er CEO for Roca Group.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Også Raúl Roya, der er CEO for Roya Group, er godt tilfreds med aftalen. Han siger:

”Aftalen med Roca - en af de største spanske industrielle virksomheder og en ledende faktor indenfor den globale badeværelsesindustri - vil hjælpe os med at bygge et endnu stærkere og mere innovativt firma, som har en akkumuleret historie på næsten 150 år i badeværelsessektoren”.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere