04.01.2019  |  VENTILATION  |  Indeklima

Case: Kælderen - en del af huset

Indhold fra partner Hvad er dette?

Søren H. Andersen havde store problemer med fugt i kælderen, men efter at han installerede det nye ventilationsanlæg ECO 400 fra Genvex blev problemerne løst – og kælderen fik en helt ny funktion.

Af Daniel Velázquez, Genvex

Jeg hilser på Søren og bliver vist ind i hans rækkehus her i Virum. Efter at have udvekslet et par ord, viser Søren mig hen til trappen, som fører ned i kælderen. Jeg forbereder mig på at blive ramt af den klassiske ”kælderlugt”, men det sker ikke. Faktisk er der præcis lige så frisk luft hernede, som i resten af huset.

”Vi har været utroligt begejstrede for ECO 400 helt fra starten”, fortæller Søren, som selv har haft en meget stor finger med i spillet, da han og konen for nogle år siden gik i gang med en større renovering af rækkehuset. Renoveringen omfattede blandt andet installation af ECO 400 – et topmoderne ventilationsanlæg, som især egner sig til private og mindre erhvervsboliger.

”Lad os sige, at vi ikke havde fået det op. Så skulle vi have arrangeret, at nogen kom og luftede ud, når vi var på ferie”, siger Søren, som for nyligt kom hjem efter netop tre ugers ferie.

LÆS HELE HISTORIEN HER

Tags: Genvex, Indeklima

Mere fra Genvex

Genvex

http://www.genvex.com

Genvex er et dansk firma, som er specialiseret i ventilationsanlæg til boliger og mindre virksomheder. Ved hjælp af specialistviden og de nyeste teknologier optimerer vores udviklere hele tiden vores produkter med fokus på energioptimering og varmegenvinding. Alle anlæg er ekstremt kompakte og nemme at montere og servicere. Når du vælger et originalt…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere