11.01.2019  |  VVS  |  Branchen

Kæmpe åbningsfest i Brødrene Dahls nye butik i Aarhus

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den 9. januar holdt Brødrene Dahl et brag af en åbningsfest i deres nye butik på Johann Gutenbergs vej i Aarhus. Her var kunder, leverandører og medarbejdere til fejringen af den nye flotte butik.

Til åbningsfesten var der åbningstaler fra den nytiltrådte administrerende direktør i Saint-Gobain Distribution Denmark – Peter Møller, og fra Jesper Lynge Jensen, salgsdirektør. Begge talere bød såvel nye som eksisterende kunder varmt velkommen i den nye butik, som er den fjerde Brødrene Dahl butik i Aarhus.

Placeringen af den nye butik tæt på motorvejen gør det nemt for entreprenører, håndværkere og installatører fra nær og fjern at lægge vejen forbi i butikkens åbningstid fra kl. 05.00 om morgenen til kl. 21.00 om aftenen, siger Jan Sørensen, forretningschef for butikken.

Brødrene Dahl-butikken tilbyder, som et led i missionen om øget tilgængelighed og målet om at møde kunderne, der hvor de er, også drive-in-service som flere af kædens andre butikker, der skal gøre det endnu nemmere at hente forudbestilte leverancer.

-Det er vores opgave som VVS-, vand-, og kloak-leverandør at matche nye vilkår i markedet. Forventninger til installatøren fra hans kunder er en anden i dag, og det vil vi naturligvis gerne efterkomme, ved at tilbyde den service og de produkter, der efterspørges, siger Jan Sørensen.

Alle kompetencer under ét tag

De seneste år er Brødrene Dahl gået i spidsen for at indfri kundernes stigende efterspørgsel i markedet for VVS, værktøj, vand og kloak, og det kommer nu til udtryk  i den nye rekordstore butik, som Brødrene Dahl deler med Øland. Forretningschef, Jan Sørensen, har samlet en kompetent medarbejderstab, klar til at servicere og rådgive håndværkerkunder og installatører.

- Den nye butik huser alle Brødrene Dahl og Ølands kompetencer samlet under ét tag. I nye og moderne omgivelser er der fokus på alt lige fra VVS, vand & kloak, ventilation og isolering. Med den samlede faglighed vil kunderne ud over bekvemmelighed bl.a. via en stor drive-in forhåbentligt mærke den tilgængelighed, der er indtænkt i de nye lokaler, både hvad angår varer og rådgivning, siger forretningschef Jan Sørensen og fortsætter:

- I praksis betyder det, at det bliver hurtigere og nemmere for kunder at handle byggematerialer, når de står midt i et komplekst byggeprojekt. Desuden har butikken nye mødelokaler designet til kunderne, 10 shop-in-shops, nyt cafemiljø og kyndig vejledning.

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere