22.10.2021  |  VVS  |  Varmeanlæg

Køb din nye varmepumpe på auktion og støt Knæk Cancer

Indhold fra partner Hvad er dette?

I samarbejde med Dansk Varme Service bortauktionerer vi en komplet luft-vand varmepumpe inkl. installation - og hele beløbet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Igen i år har METRO THERM valgt at deltage i Kræftens Bekæmpelses store Knæk Cancer-kampagne. I samarbejde med Dansk Varme Service har vi nemlig sat en luft-vand varmepumpe på auktion.

Den højstbydende får et komplet varmepumpesystem bestående af en METROAIR I12 luft-vand varmepumpe og en METROAIR 330 indedel INKLUSIV installation – og støtter på samme tid et rigtig godt formål. Alle pengene går nemlig direkte og ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Budrunden slutter 28. oktober kl. 12.00. Læs mere og deltag HER.

Mere fra METRO THERM A/S

METRO THERM A/S

www.METROTHERM.dk

METRO THERM leverer det varme vand til hele Danmark – gennem vandvarmere, fjernvarmeunits, pillefyr og varmepumper. Både private kunder og VVS-installatører over hele landet kender os for vores suveræne kvalitet og for produkter, der er nemme at installere og servicere. METRO THERMs program dækker alle former for varmt vand og varme uanset varmekilden. El, fjernva…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere