26.10.2020  |  EL  |  Branchen

Kabler fra NKT er nu med i databasen i PC|Cabledim ver. 3.2

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den helt store nyhed i PC | Cabledim version 3.2 er at alle NKT installationskabler nu er at finde i vores database, som dermed indeholder kabler fra størsteparten af de førende kabelleverandører i Danmark.

Den helt store nyhed i PC |Cabledim version 3.2 er at alle NKT installationskabler nu er at finde i vores database, som dermed indeholder kabler fra størsteparten af de førende kabelleverandører i Danmark.

”Med tilføjelsen af det store udvalg af kabler fra NKT, får brugerne af programmet endnu større mulighed for at optimere deres arbejde, hvilket understøtter vores ambition om hele tiden at udvikle vores programmer til gavn for vores brugere” siger Dorthe Larsen, salgsdirektør i PCSCHEMATIC.

NKT har pioneret kabelindustrien siden 1891 og er markedsledende leverandør af kabler i Danmark. Med salgs- og produktionsselskaber i Tyskland, Sverige, Polen, Tjekkiet, Norge og Danmark er NKT også én af verdens førende producenter inden for kabelteknologi.

NKT leverer fleksible og sikre kabelløsninger til energisektoren og med over 125 års erfaring inden for kabelteknologi, højteknologiske og bæredygtige løsninger, sikrer NKT optimal og stabil transport af energi.

For nuværende og tidligere brugere af nktdoc programmet, vil der med PC |Cabledim opleves en stor optimering i arbejdet, da det her er muligt både at regne med kabler fra NKTs opdaterede kabeldatabase og de nye el-sikkerhedsregler i ét og samme program.

For yderligere information om PC |Cabledim kan du læse mere på vores produktside.

For yderligere information:

PCSCHEMATIC ApS, Dorthe Larsen, dorthe.larsen@pcschematic.com, Telefon 46760494

Mere fra PCSCHEMATIC A/S

PCSCHEMATIC A/S

www.pcschematic.dk

Software til automation og el-installation Hos PCSCHEMATIC er vi kendt som skaberne af elbranchens CAD-program PCSCHEMATIC Automation – og for vores effektive og kompetente support. Vi sælger og udvikler følgende produkter: PCSCHEMATIC Automation: Software til el-dokumentation PCSCHEMATIC Cabledim: Til dimensionering af kabler (Udviklet i samarbejde med…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere