08.04.2021  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Kaj Larsen A/S opkøber Odsherred El-Service A/S

Opkøbet sker i forbindelse med Kaj Larsen A/S’ ønske om at vækste både organisk og gennem opkøb.

Med opkøbet er der store forventninger til, at det vil skabe stor værdi for begge parter og ikke mindst hos kunderne.

Direktør i Kaj Larsen A/S, Jan Larsen, udtaler:

”Vi glæder os meget over denne aftale med Odsherred El-Service A/S, der med sine 11 dygtige medarbejdere er kendt for god kvalitet, et højt serviceniveau og tilfredse kunder. Herved sikres både virksomhedens dygtige og loyale medarbejdere, og kunderne vil forsat få den samme gode service, som altid har været kendetegnet for Odsherred EL-Service A/S. Vi er derfor heller ikke i tvivl om, at opkøbet er et perfekt match, som blot vil gøre os endnu stærkere og være til fordel for alle parter”.

Tidligere direktør og ejer af Odsherred El-Service A/S, Dan E. Jensen, ser også mange fordele i opløbet for begge virksomheder.

”Vi har i de sidste 15 år været igennem en fantastisk udvikling i Odsherred El-Service. Dette skyldes særligt vores loyale medarbejdere og gode faste kunder, som jeg gerne vil takke for det mangeårige gode samarbejde. Det har været en svær beslutning at afhænde firmaet, men jeg er sikker på, at aftalen med Kaj Larsen A/S vil sikre de bedste forhold for mine dygtige medarbejdere samt videreføre dét, som vi har skabt sammen i lokalområdet. Ligeledes vil min hustru, Nauja, fortsætte som en vigtig del af det daglige team hos Kaj Larsen A/S”, siger han.

Jan Larsen fortæller, at Odsherred El-ServiceA/S vil fortsætte som en del af Kaj Larsen A/S. Sammen vil de to parter fordoble antallet af el-montører, og dermed styrke deres kapacitet samt give endnu mere komplet service.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere