25.09.2017  |  EL  |  Branchen

Kamstrup får ny adm. direktør

Kamstrup får ny topchef i form af den tidligere GN Otometrics-direktør, Kim Lehmann.

Teknologivirksomheden Kamstrup får ny adm. direktør, når Kim Lehmann træder til og erstatter Per Asmussen, der nu forlader Kamstrup endegyldigt på grund af helbredsmæssige årsager. 

Kim Lehman har tidligere haft topstillinger i forskellige high-tech-virksomheder og skifter til Kamstrup fra posten som adm. direktør i selskabet GN Otometrics.

”Kim Lehmann har med sin internationale erfaring og indsigt i at udvikle hardware og software til et globalt marked den rette profil til at løfte arven efter Per Asmussen”, siger Jørgen Wisborg, bestyrelsesformand for Kamstrup.

Læs også: Kamstrup oplever rekordhøj omsætning

Kim Lehmanns hovedopgave i teknologivirksomheden bliver at sikre fortsat vækst og videreudvikle virksomhedens skifte fra intelligent måling til digitalisering af forsyningen. En opgave, Kim Lehmann ser frem til at give sig i kast med:

”Kamstrup er en utrolig spændende virksomhed med et kæmpe vækstpotentiale, og det glæder jeg mig til at blive en del af. Teknologi og digitalisering kan skabe stor værdi for forsyningsselskaber i hele verden, og det er selvfølgelig vigtigt at udnytte det store potentiale, der blandt andet ligger i at reducere vand- og energispild imellem forsyningen og forbrugeren”, fortæller Kim Lehmann.

Læs også: Radius og Kamstrup udskifter én million elmålere

Per Asmussen forlader stillingen som adm. direktør i Kamstrup, da han siden en trafikulykke i 2014 har været plaget af nakkesmerter og hovedpine, der forhindrer ham i at arbejde på fuld tid. Efter direktørskiftet vil direktionen i Kamstrup bestå af Kim Lehmann og økonomidirektør Henrik Rom.

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere