02.02.2021  |  EL  |  El-materiel

Kanaler og installationssystemer – fleksible og enkle løsninger uden begrænsninger

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nyt katalog omkring Wexøes kanaler og installationssystemer

Hos Wexøe, er vi en rutineret, teknisk samarbejdspartner inden for kanaler og installationssystemer. Med markedets stærkeste brand Hager, og egen montage leverer vi kundetilpassede løsninger med høj europæisk kvalitet og sikrer enkel og hurtig montering.

Nemt at planlægge. Hurtig og effektiv installation. Fleksibelt og kan udvides yderligere. Den er klassisk, tidløst og fremtidssikret. Med vores kanaler og installationssystemer, løser vi alle udfordringer og giver fleksible løsninger til strømudtag, data og multimedie.

Vi har samlet vores kanaler og installationssystemer i et helt nyt katalog. Vores kanaler og installationssystemer er kategoriseret i serier/familier, som vi i kataloget kalder Family. Vores nye kanal og installationssystem hedder BR65 Family og er den komplette løsning.

Du kan også bestille et gratis eksemplar af kataloget.

Læs mere her om de forskellige “families” og find en løsning der passer til dit projekt. 

Tags: Wexøe A/S

Mere fra Wexøe A/S

Wexøe A/S

www.wexoe.dk

Siden 1958 har vi skabt fremtidens løsninger og resultater til vores kunder gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder og tage ansvar, indsigt til at arbejde agilt med kunderne og i markedet samt dedikation til at skabe resultater gennem løsninger. Vi er den stærkeste danske partner, respekteret for vores kvalitetsbrands, vores serviceydelser og vores f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere