07.04.2021  |  EL  |  Belysning

Kaptur - Et bæredygtigt valg med høj ydeevne

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kaptur er et slidstærkt og pålideligt indkapslet industriarmatur, som kan holde til lidt mere. Dens robuste udformning passer godt til udsatte miljøer med ekstreme temperaturer, såsom parkeringshuse, tunneler eller store lagerlokaler.

Kaptur har kapslingsklasse (IP 67) og er det perfekte valg til overflader og områder, der skal holde til store belastninger fra blandt andet ydre slitage.
Armaturet er udstyret med dioder af høj kvalitet og er en driftssikker og ukompliceret belysningsløsning med lang levetid.

Belysningen i denne slags områder kan undertiden være svær at vedligeholde på grund af dens placering. Derfor er Kaptur et langsigtet og holdbart valg med lavt vedligeholdelsesbehov og høj ydelse.


Kaptur kan placeres alle mulige og umulige steder, hvilket gør det nemmere for de aktiviteter, der foregår på stedet.

Dette armatur kan også udstyres med vores intelligente lysstyringssystemer, e-Sense Move og e-Sense Detect, for at spare energi og øge effektiviteten yderligere.

Læs mere her Kaptur - Fagerhult (Danmark)

Mere fra Fagerhult AS

Fagerhult AS

https://www.fagerhult.dk

Fagerhult  Vi udvikler og producerer belysning til offentlige miljøer, både indendørs og udendørs. Med vores omfattende viden om belysning og vores brede sortiment får du en partner til hele projektet. Vores produkter gør fremtiden lysere. Ikke mørkere.  For os handler bæredygtighed om balance…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere