07.11.2018 | Navnenyt

Kari Lehtinen udnævnt til administrerende direktør for Oras Group

Kari Lehtinen udnævnt til administrerende direktør for Oras Group

Kari Lehtinen er blevet udnævnt til administrerende direktør for Oras Group, udnævnelsen træder i kraft pr. 1. januar 2019. Oras Groups nuværende direktør, Markus Lengauer, fortsætter i rollen indtil udgangen af 2018. Ifølge gensidig aftale og for at sikre kontinuitet, vil Lengauer påtage sig en ny rolle som bestyrelsesmedlem i Oras Group pr. Januar 2019.

Oras Groups bestyrelse har udnævnt Kari Lehtinen til ny administrerende direktør for Oras Group og tiltrædelsen sker pr. 1. januar 2019. Lehtinen har tidligere arbejdet som administrerende direktør for isolationsproducenten Paroc Group, og har en omfattende international ledelsesmæssig baggrund i byggebranchen.

Den nuværende direktør for Oras Group, Markus Lengauer, fortsætter i sin rolle indtil udgangen af 2018. Pr. 1. januar 2019, vil Lengauer efter gensidig aftale påtage sig en ny rolle som bestyrelsesmedlem. Lehtinen starter som en del af Oras Group Executive Committee som vicekoncernchef den 5. november 2018 og han vil straks begynde at arbejde sammen med Markus Lengauer for, at blive fortrolig med virksomhedens drift, personale og kunder.

"Kari Lehtinen har stor international erfaring inden for byggebranchen og kommer med et nyt perspektiv for selskabets fremtid. Denne kombination overbeviste bestyrelsen for Oras Group om Lehtinens egnethed til at styre virksomheden i de følgende år. Hans opgave bliver, at fortsætte det igangværende arbejde med at forbedre Oras Groups lønsomhed og at opbygge en strategisk platform for langsigtet værdiskabelse. Vi er overbevist om, at Lehtinen har alle forudsætninger for at lykkes i denne stilling.

Jeg vil gerne takke Markus Lengauer for sin tid som administrerende direktør for Oras Group. Markus har haft en central rolle i at strømline Oras Groups operative funktioner og i den ekstremt vigtige konsolidering af produktporteføljen. Han har med succes forbedret den interne dialog i direktionen, som har haft en positiv indvirkning på hele organisationen. Jeg ser frem til at fortsætte vores samarbejde i selskabets bestyrelse," siger Jari Paasikivi, formand for Oras Groups bestyrelse.

"Jeg er virkelig stolt og begejstret for at være med til at udvikle Oras Groups rejse og dets værdiløsning for vores kunder og personale. Oras Group er et stærkt familieejet firma med over 70 års industriel iværksætterkultur, der kombinerer familiens forretningstraditioner, internationale kundeforhold samt en stærk og respekteret brandportefølje ud over et højt engageret personale, siger Kari Lehtinen.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere