20.02.2020  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Karrieredage styrker relationen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos Brødrene Dahl er der ekstra travlt i HR, hvor et nyt hold elever skal findes. Hvert år er virksomheden synlige på karrieredage rundt om i landet, for at møde kommende kolleger og elever.

Karrieredage er en høj prioritet for Brødrene Dahl, og giver virksomheden mulighed for at møde elever i andre rammer. Karrieredage på Handelsskolen U/Nord og Tietgen Karrieredag er blot nogle af de steder hvor Brødrene Dahl har deltaget. Her havde virksomheden mulighed for at møde unge som søger elevplads fra EUD- og EUX-uddannelserne.

”Vi deltager i karrieredage, fordi vi gerne vil i dialog med de unge. Ofte er der mange spørgsmål forbundet med et karrierevalg og derfor er det vigtigt at være synlige og fortælle eleverne om hvilke muligheder der er hos Brødrene Dahl. Det er samtidig givende at tale med de unge, som giver os viden om hvad der optager dem, og hvordan de ser verden – det er en viden vi kan bruge i vores videre udvikling." Forklarer Rekrutteringskonsulent Stine Johnsen.

Elever spiller en central rolle i Brødrene Dahls udviklingsstrategi, hvor grossisten vil være selvforsynende med nye medarbejdere.

”Eleverne er livsnerven til at besætte ledige stillinger i Brødrene Dahl og sikrer, at vi har adgang til veluddannet arbejdskraft i en tid, hvor der er mangel på ledige hænder. Vi har gennem mange år investeret i uddannelse af elever og i år er ikke en undtagelse, hvor et nyt hold elever skal findes. Vi forsøger at være synlige dér hvor det giver mening og karrieredage giver os mulighed for at være synlige på anden vis. Samtidig kan vi mærke at det styrker relationen og at der sker en stigning af ansøgninger efter hver karrieredag, så det er bestemt givende for os,” afslutter Stine.

- Maria Randow 

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere