03.01.2022 | Navnenyt

KE Fibertec byder velkommen til ny salgsdirektør

Det er med stor glæde, at vi kan informere, at KE Fibertec pr. 3. januar 2022 har ansat Niels Holm Norge som ny salgsdirektør for hele KE-koncernen. Niels bliver ansvarlig for at udvikle og drive salget i et tæt samarbejde med vores internationale salgsteam og forhandlernetværk.

Med mange års erfaring inden for salg og ledelse har Niels haft flere lederstillinger gennem årene og udviklet flere kernekompetencer med implementering og eksekvering af strategier, handlingsplaner samt forandrings- og salgsledelse.

Senest har han i en kortere periode arbejdet som CCO hos Dansani A/S og tidligere som Managing Director for eksportmarkedet hos DOVISTA A/S (søsterselskab til VELUX) med hovedansvaret for Sverige, Tyskland og Irland. I perioden 1999 til 2018 har Niels varetaget flere forskellige stillinger hos virksomheden PRESSALIT A/S og til sidst som Senior Commercial Director.

Vi byder Niels velkommen til KE Fibertec og ser frem til, at han bliver en del af teamet, hvor hans viden og erfaring skal bidrage til en fortsat positiv udvikling og global vækst af KE-Gruppen. 

 

Mere fra KE Fibertec AS

KE Fibertec AS

www.ke-fibertec.com

KE Fibertec leverer bæredygtige ventilationsløsninger, der sikrer et godt indeklima og energibesparelser. Tekstilkanaler er særdeles velegnede til effektiv, ensartet og trækfri fordeling af frisk luft uden "døde zoner". Tung og stillestående luft kan give hovedpine og træthed. KE Fibertecs tekstilkanaler skaber et effektivt luftskifte og et godt indeklima i skoler, kontorer, butikker, sh…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere