25.04.2022  |  VENTILATION  |  Indeklima

KE Fibertec sætter overliggeren højt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som virksomhed bærer vi et stort ansvar for, hvordan vi påvirker miljøet og bidrager til at skabe en supply chain, der tager højde for en miljørigtig og energieffektiv udvikling.

Vi har i en årrække arbejdet strategisk, struktureret og målrettet med implementeringen af FN’s verdensmål for at sikre systematik og synlighed i alt hvad vi gør – fra produktion til transport og genanvendelse. Det er for os bæredygtighed i praksis.

Kursen er lagt
Som virksomhed har vi aldrig været bange for at sætte ambitiøse klimamål. Vi foretager de nødvendige investeringer, og vi arbejder strategisk og systematisk i hele virksomheden for at indfri vores målsætninger. Både fordi vi som virksomhed har et ansvar, og fordi investeringerne samtidig kan aflæses på vores bundlinje – i form af lavere energiomkostninger, mindre spild og unikke konkurrencefordele.

I vores seneste brochure har vi samlet nogle af de strategiske tiltag vi arbejder for hver eneste dag mod en grøn og bæredygtig profil. På www.ke-fibertec/bæredygtighed kan du læse mere om hvordan vi arbejder med bæredygtighed – her kan du også bestille vores brochure om de mange spændende initiativer, som vi har opnået til i dag og om dem vi vil arbejde på i fremtiden.

Mere fra KE Fibertec AS

KE Fibertec AS

www.ke-fibertec.com

KE Fibertec leverer bæredygtige ventilationsløsninger, der sikrer et godt indeklima og energibesparelser. Tekstilkanaler er særdeles velegnede til effektiv, ensartet og trækfri fordeling af frisk luft uden "døde zoner". Tung og stillestående luft kan give hovedpine og træthed. KE Fibertecs tekstilkanaler skaber et effektivt luftskifte og et godt indeklima i skoler, kontorer, butikker, sh…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere