17.06.2020  |  EL  |  Branchen

Kemp & Lauritzen får ny direktør for Tekniske Entrepriser

Søren Raun Frahm tiltræder som direktør for Tekniske Entrepriser hos Kemp & Lauritzen. Han vil få ansvaret for teknikvirksomhedens entrepriseforretning, der leverer tekniske entrepriser til offentlige og private kunder over hele landet.

Den 17. august 2020 vil Søren Raun Frahm tiltræde stillingen som direktør for Tekniske Entrepriser hos Kemp & Lauritzen.

Søren kommer fra en stilling som direktør for Specialer i Bravida Danmark, hvor han i en årrække har været ansvarlig for at drive og udvikle flere forskellige forretningsområder. Peter Kaas Hammer, administrerende direktør i Kemp & Lauritzen, glæder sig over at få en kapacitet som Søren Raun Frahm med på holdet.

Læs også: Ny direktør for Teknikhuse i Kemp & Lauritzen

”Vi glæder os til at byde Søren velkommen. Med Søren ombord, står vi stærkere i forhold til at udvikle vores entrepriseforretning, og de tværfaglige muligheder, og tekniske kompetencer, som vi tilbyder vores kunder”, siger Peter Kaas Hammer. 

Kemp & Lauritzen leverer både storentreprise, totalentreprise og partnering med skræddersyede tilbud, der skal matche kundernes behov. Søren ser frem til at videreudvikle disse områder af forretningen.

”Kemp & Lauritzen har leveret tekniske totalløsninger til offentlige og private virksomheder i mere end 135 år. Det giver en ballast, der præger resultaterne og kollegaerne, som gør sig umage for kunderne, og det glæder jeg mig meget til at blive en del af”, siger Søren Raun Frahm.

- HCL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere