21.05.2019  |  EL  |  Branchen

Kemp & Lauritzen skal drifte østjysk elnet

Installationsvirksomheden Kemp & Lauritzen mander op i det østjyske, hvor den fremover skal sikre strøm i stikkontakterne til knap 220.000 østjyske kunder.

Kemp & Lauritzen har indgået en aftale med netselskabet Konstant om at udbygge, drive og vedligeholde det lokale elnet i Østjylland. Forsyningsområdet dækker Aarhus, Djursland, Samsø, Tunø, Anholt og Horsens-området ned til Vejle Nord samt området ud til Endelave.

Hos Kemp & Lauritzen glæder man sig til at udbygge og forbedre elnettet i Østjylland:

”Vi er enormt stolte, og glæder os rigtig meget til at forsyne østjyderne med et elnet i verdensklasse, der matcher de teknologiske krav, som udviklingen i vores moderne samfund fordrer”, siger Mads Møller Andersen, der er direktør for specialer hos Kemp & Lauritzen.

Han oplyser, at installationsvirksomheden opruster i det østjyske i forbindelse med aftalen, og at processen med at ansætte flere østjyske teknikere er påbegyndt.

Kemp & Lauritzen beskæftiger knap 2.000 medarbejdere.

- JKK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere