08.04.2021  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Kemp & Lauritzens årsregnskab afspejler et specielt år

Det er især COVID-19, opkøbet og integrationen af Lindpro og udrulningen af nye omfattende digitale løsninger, der har præget det forgangne år for teknikvirksomheden.

2020 har været et specielt år for Kemp & Lauritzen, hvor både COVID-19 og integrationen af Lindpro med 800 nye kollegaer har haft indflydelse på virksomhedens årsresultat. Samtidig har forretningen arbejdet videre med at sikre kunderne en stærkere tværfaglig og specialiseret kundeoplevelse med udgangspunkt i digitale teknologier, fortæller Peter Kaas Hammer, der er administrerende direktør i Kemp & Lauritzen.

”Vi udvikler løbende vores tværfaglige tilbud til kunderne, ligesom vi udruller nye digitale løsninger, der både kommer vores kunder og os selv til gavn. Her glæder jeg mig over, at vi i år er blevet en endnu stærkere og mere vidende og digital samarbejdspartner for alle vores kunder”, siger Peter Kaas Hammer.
Kemp & Lauritzen realiserede i 2020 en omsætning på 2.730 millioner kroner, hvilket er 498 millioner kroner mere end 2019. Købet af Lindpro, som indgår fra og med 1. april, har påvirket omsætningen positivt, imens COVID-19 har påvirket negativt, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Peter Kaas Hammer siger om 2020:

”Resultatet for 2020 har ikke levet op til forventningerne, men under omstændighederne er omsætning og resultat samlet set tilfredsstillende for os, når vi tager COVID-19, integrationen af Lindpro, og effekten af COVID-19 på integrationen i betragtning”.

Han tilføjer, at han har høje forventninger til 2021.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere