04.05.2021  |  VVS  |  Sanitet

Klædt på til fremtidens krav

Indhold fra partner Hvad er dette?

En serie af armaturer Ny Nautic til køkken og bad fra Gustavsberg er forberedt på byggeriets øgede krav til holdbarhed, krav til energi- og vandbesparelser ligesom bæredygtighed er tænkt ind i produkterne før, under og efter deres levetid.

BÆREDYGTIGHED BEHØVER IKKE AT VÆRE SÅ SVÆRT
Frem til 2040 forventes det, at EU vedtager mindst 320 nye byggenormer, som alle handler om langsigtet bæredygtighed. Det Nye Nautic gør det enkelt at leve op til de bæredygtighedsnormer, der gælder i dag – og i fremtiden. 

Takket være Smart Inside med smarte, udskiftelige komponenter kan armaturerne opgraderes med nye og endnu smartere funktioner i fremtiden. Det forlænger armaturets levetid og gør det endnu mere bæredygtigt. Armaturet kan desuden genbruges op til 90 %. 

For at gøre det enklere for dig, der bygger eller renoverer for at skabe fremtidens boliger, fås det Nye Nautic med forskellige energi-klassificeringer i den samme grundmodel og med de samme reservedele. Det Nye Nautic opfylder samtlige krav til kvalitet, funktionalitet, materialer, emballagegenbrug, vandbesparelse, energibesparelse og tilgængelighed.

ET ARMATUR, SOM ER BÆREDYGTIGT FØR, UNDER OG EFTER SIN LEVETID
Produktionen er miljø-, kvalitets- og energicertificeret og foregår i Sverige. Kvaliteten er høj, og smarte funktioner sparer både energi og vand. Designet er tidløst, og er op til 90% genanvendeligt.  Men ikke nok med det: Det Nye Nautic armatur er miljø-, kvalitets- og energiklassificeret i forhold til vand- og energibesparelse. Det kan samtidig opgraderes til at opfylde fremtidens krav og tilpasses skiftende behov og nye faser i store projekter, og så lever det op til samtlige miljøkrav i branchen.

Vi kalder det ”Gustavsberg Smart Inside”.

SMARTE KØKKENER OG BADEVÆRELSER I TIDLØST DESIGN
Det Nye Nautic er både behageligt og enkelt at anvende. Bløde former og blanke overflader gør det nemt at gøre rent og opretholde en god hygiejne. Designet er tidløst skandinavisk – en forudsætning for lang brugstid og god bæredygtighed ud fra et æstetisk perspektiv.

En optimalt vinklet vandstråle minimerer vandstænk og giver god plads til at vaske hæn-derne. Køkkenarmaturet fås med høj tud i to forskellige modeller eller med lav tud. Håndvaskarmaturet fås med lang tud eller med sidebruser. Komponenter i fødevaregodkendte materialer. Kort sagt: En model til ethvert behov.

Mere fra Villeroy & Boch Danmark

Villeroy & Boch Danmark

www.villeroy-boch.dk/

Inspiration til baddrømmenVilleroy & Boch Danmark A/S er en af Danmarks førende leverandører af totalløsninger til baderummet med produkter i standard, mellem og luksusklassen.Virksomheden markedsfører og sælger egne varemærker Villeroy & Boch og Gustavsberg og har i århundreder stået for innovation, tradition og ekseptionelt design.Udover at virksomheden sætter sit præg på trend og mærkev…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere