13.02.2019  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

KlarPris ændrer branchens spilleregler: Kommer med nyt, banebrydende salgsprissystem!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med det nye, intelligente salgsprissystem moderniserer KlarPris branchens prissystem, så avancen ikke længere lægges på grossisternes listepriser, men på markedspriser!

Slut med at forære avancen til kunderne!

Moderne økonomi er baseret på markedspriser, fordi det er den mest lukrative måde at tjene penge på. Byggeindustrien lægger dog stadig avance på listepriser, men det er slut nu!

Med KlarPris' salgsprissystem får installatører nemlig et nemt og moderne avancesystem, der er baseret på markedspriser. Med andre ord: slut med at forære avancen til dine kunder! 

 

Et intelligent avancesystem

Salgsprissystemet tager udgangspunkt i webshop-priser, og lægger en avance oveni. Avancen fastlægges alt efter om det er en prisfølsom vare eller ej. Det betyder, at du ikke længere overfakturerer prisfølsomme varer, mens avancen på ikke-følsomme varer bliver skruet godt op.

Varer som kunden ikke kan købe online, får også en ekstra høj avance. Du kan naturligvis ændre i den pålagte avance, hvis du ønsker det. Dermed tjener du mest muligt, samtidig med at du får færre reklamationer og krediteringer.

 

75% af virksomheder tjener flere penge med salgsprissystemet!

Salgsprissystemet er udviklet i samspil med KlarPris-kunder, og statistikken viser, at 75% af virksomheder som bruger funktionen, tjener flere penge end før! Derudover får de færre reklamationer og krediteringer.

 

Vil du vide mere om salgsprissystemet i KlarPris?

Book en demo af KlarPris, så viser vi dig hvordan det fungerer! Book demo

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne webshop! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Shoppen udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du handler via vores webshop!   Når du bruger KlarPris' webshop…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere