18.09.2018  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

KlarPris holder oplæg om fremtidens byggeindustri

Indhold fra partner Hvad er dette?

KlarPris var blevet bedt om at holde oplæg på Comfort Sveriges årlige installatør-messe, hvor de også kunne løfte sløret for et nyt tiltag som snart kommer på det danske og svenske marked.

200 installatører og leverandører sad klar, da KlarPris i weekenden holdte oplæg om fremtidens byggeindustri. Der var særligt fokus på Amazon i Skandinavien, og hvordan handelsgiganten muligvis kommer til at påvirke byggeindustrien. 

Efter oplægget fredag var KlarPris tilstede på messen, hvor de kunne fremvise version 4.0 af deres markedsplads, som netop er lanceret på det svenske marked.

Mere end 100 installatører kom fordi standen, hvor KlarPris ligeledes kunne løfte sløret for et nyt tiltag som snart bliver lanceret i både Sverige og Danmark: Producenter på markedspladsen. 

KlarPris er i dialog med flere danske producenter som er interesseret i at være en del af markedspladsen, og kommer selvfølgelig med en opdatering på Installatør.dk så snart der er nyt. 

Tags: KlarPris A/S

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris samler leverandørerne ét sted, så du får det fulde overblik over markedet. Derfor sparer du både tid og ressourcer, når du handler via markedspladsen. Få dine leverandører samlet ét sted, så du ikke skal besøge flere hjemmesider, hver gang du handler. Se alt i netto-priser med markedets smarteste indk…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere