30.01.2019  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

KlarPris indgår aftale med HS Tarm!

Indhold fra partner Hvad er dette?

HS Tarm får synliggjort sine produkter på KlarPris’ markedsplads via nyt samarbejde!

HS Tarm producerer og forhandler blandt andet det velkendte mærke Baxi. Virksomhedens sortiment inkluderer både varmepumper, kedler til gas, olie og biobrændsel samt lagertanke, buffertanke og varmtvandsbeholdere. Fremover vil disse kvalitetsprodukter være endnu nemmere at finde i KlarPris – de vil nemlig blive vist med tilhørende logo.

“Vi har lagt alle vores produkter ind på KlarPris fordi flere og flere installatører bruger KlarPris i hverdagen. Det er ikke alle grossister der lagerfører alle vores produkter, og prissætningen ud mod installatøren kan derfor være meget svingende. Ved at vores prisliste er online på KlarPris får vi alle vores produkter synlige for installatørerne i én ”prisliste” de bruger dagligt. Så er gennemsigtigheden på dette område faktisk løst. Der er jo også en grund til, at alle de store VVS – og El-grossister også bruger KlarPris.” – Stig Engel Hansen, Salgschef i HS Tarm.

 

Om HS Tarm

HS Tarm er en del af en gruppe, der sælger varmeløsninger til hele Europa. Gruppen består af HS Tarm og udviklingsselskabet Scandtec A/S i Danmark, HS Perifal i Sverige og HS France i Frankrig. Gruppen har, siden 1927, oparbejdet mange års erfaring inden for kedler til opvarmning af boliger, og forsyning af varmt vand til boligen, samt større gas- og biobrændselsanlæg. HS Tarm har et meget tæt samarbejde med BDR Gruppen (BDR Thermea) og eneret på forhandling af gruppens produkter i Danmark og Sverige. BDR Thermea har med sine mange afdelinger fordelt rundt om i Europa en stor styrke i udvikling af nye produkter der kombinerer CO2-reduktion og optimering af effektivitet for brugerne og dermed skabe en renere fremtid for vores kommende generationer.

Du kan læse mere om HS Tarm & Baxi her.

 

Om Klarpris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

Hvis du ikke allerede bruger KlarPris, så prøv 14 dage gratis!

Tags: KlarPris A/S

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne webshop! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Shoppen udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du handler via vores webshop!   Når du bruger KlarPris' webshop…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere