28.04.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

KlarPris køber kalkulationsværktøjet EverCalc

Opkøbet af EverCalc skal hjælpe installatører med at drive en effektiv og profitabel forretning, da forretningsprocesser samles i ét system.

KlarPris har nu opkøbt EverCalc, et kalkulationssystem, der hjælper installatører med at strømline processer, som sparer tid i den ikke-fakturerbare proces ved tilbudsgivning.

”Vi arbejder begge på at digitalisere installationsbranchen, og gøre installatørernes forretningsprocesser så nemme som mulige. Symbiosen mellem produkterne er utrolig værdiskabende, og med de fremtidsorienterede briller på er det en utrolig spændende tid, vi går i møde sammen”, udtaler Tim Westergaard Krupsdahl, stifter af EverCalc som siger, at han er glad for at blive en del af KlarPris.

EverCalc bliver integreret i alle systemer som KlarPris er integreret i, så installatører kan forbinde administration, materialeindkøb og tilbudsgivning.

”Vi er rigtig glade for at få EverCalc ind som en del af familien. De har udviklet et super skarpt kalkulationssystem, som vi glæder os til at tilbyde vores kunder! Det her er endnu et skridt i retningen af at samle installatørernes forretningsprocesser ét sted, så de får det fulde overblik over deres forretning, og får mere tid til de værdiskabende opgaver”, udtaler Jens Davidsen, CEO i KlarPris A/S.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere