09.07.2018  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

KlarPris udvider og flytter til større lokaler på Christianshavn.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Virksomheden er vokset massivt de sidste måneder, og flytter derfor ud på egen lokation d. 10.07.2018

Det går godt for KlarPris.

Virksomheden bag den online markedsplads som udregner installatørernes nettopriser, er vokset ud af deres nuværende kontor på Gothersgade.

I løbet af de sidste 6 måneder har virksomheden oprustet og udvidet medarbejderstaben med 50%, og derfor vurderede ledelsen, at det var nødvendigt med nye og større lokaler.

"Vi har ansat mange nye medarbejdere den seneste tid, og vi er ikke færdige endnu, så det var nødvendigt at finde nye lokaler. Med den størrelse vi har nu, har det også været vigtigt for os, at få vores eget sted" - udtaler stifter og adm. direktør Jens Davidsen. 

KlarPris kommer fremover til at have hovedkontor på Langebrogade 6A, hvor de får mere end 300 m2. 

Tags: KlarPris A/S

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris samler leverandørerne ét sted, så du får det fulde overblik over markedet. Derfor sparer du både tid og ressourcer, når du handler via markedspladsen. Få dine leverandører samlet ét sted, så du ikke skal besøge flere hjemmesider, hver gang du handler. Se alt i netto-priser med markedets smarteste indk…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere