03.06.2019  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

KlarPris udvider produktsortimentet via samarbejde med Fyns Hvidevare Levering!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Samarbejdet betyder, at KlarPris er ét skridt tættere på målet om at favne hele byggebranchen, og gøre det nemt og overskueligt for branchen at handle.

Fyns Hvidevare Levering tilbyder en række produkter, herunder køl/frys, komfurer, indbygningsovne, kogeplader, vaskemaskiner, tørretumblere, opvaskemaskiner og emhætter. Virksomheden har vundet Børsens Gazelle-pris i både 2015 og 2016, og sælger hvidevarer til B2B-kunder i hele landet. Læs mere om Fyns Hvidevare Levering her.

“Vi har valgt at samarbejde med KlarPris, for det er med til at styrke vores digitale profil, og gøre os synlige i hele landet. Samtidig vil vi gerne støtte op om noget som er med til at skabe gennemsigtighed i branchen, og som gør det nemmere for installatører og håndværkere at udføre sit arbejde!” – Rune Ahlf, Direktør i Fyns Hvidevare Levering.

Foruden hvidevarer kan du købe el- og vvs-produkter samt værktøj via KlarPris!

Hvis du ikke allerede bruger KlarPris, så prøv 14 dage gratis!

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets fortrukne online markedsplads. Vi samler dine leverandører ét sted, så du får det fulde overblik over markedet og priser når du skal købe varer. Derfor sparer du både tid og ressourcer, når du handler via markedspladsen. Undgå at bruge flere forskellige hjemmesider når du handler. KlarPris samler dine…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere