18.06.2019 | Navnenyt

KlarPris udvider salgsteamet: Stort velkommen til Kim og Ole!

Fra venstre: Kim Fuglsang, Simon Uldall og Ove Have Büchert.

Kim og Ole skal varetage den daglige kontakt med KlarPris’ store kunder, og får ansvaret på henholdsvis Jylland og Sjælland/Fyn.

Udvidelsen kommer i kølvandet på en udvidelse af KlarPris’ produktsortiment. KlarPris har i mange år formidlet salg af EL- og VVS-produkter til installatører, men fremover vil hele det professionelle segment også kunne finde produkter indenfor AV & IT, reservedele, hårde hvidevarer, trælaster, låse/alarm/overvågning, og flere produktområder kommer hele tiden til.

 

“Det er det helt rigtige tidspunkt for os at udvide salgsteamet. Der komme nye produkttyper i KlarPris, og det kan vi allerede mærke på handlen igennem KlarPris, og tilstrømning af kunder. Desuden er KlarPris udviklet af håndværkere til håndværkere, og derfor har det været vigtigt for os, at ansætte folk med håndværkererfaring, til at vejlede og rådgive vores kunder. Jeg er helt sikker på at Kim og Ole vil skabe værdi – både for vores kunder og for KlarPris.” – Simon Uldall, Salgsdirektør i KlarPris.

 

Om Kim Fuglsang

Kim kommer fra en ledende indkøbsfunktion hos Bravida, hvor han har arbejdet med projektindkøb. Det har givet ham stor erfaring med effektivisering af indkøb, især i forbindelse med projekter, og det vil både eksisterende og nye KlarPris-kunder kunne drage nytte af. Kim har ansvaret for udvalgte KlarPris-kunder i Jylland.

 

Om Ole Have Büchert

Ole kommer fra en stilling som Kategorichef i Lemvigh-Müller, og har stor erfaring med forandringsledelse og implementering af nye arbejdsgange. Han har solgt KS-systemer til håndværkere i mange år, og hjulpet håndværkere med at implementere ændringer. Ole kommer til at have ansvaret for udvalgte KlarPris-kunder på Fyn, Sjælland og nærliggende øer.

 

Hvis du ikke allerede bruger KlarPris, så prøv 14 dage gratis!

 

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne webshop! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Shoppen udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du handler via vores webshop!   Når du bruger KlarPris' webshop…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere