05.09.2019 | Navnenyt

Klaus Røhmann ansat som underviser i Elsikkerhed

Den 1. september startede Klaus Røhmann som underviser hos Elsikkerhed.

Klaus er uddannet elinstallatør og bor privat i Slagelse.
Klaus vil primært tage sig af kurser, tilsyn og KLS-besøg på Sjælland, hvor Elsikkerhed ikke tidligere har haft en fast underviser.

Klaus kommer direkte fra et job som tilsynsførende i Sikkerhedsstyrelsen, så han er fuldstændig opdateret på alt det sidste nye, og kan omsætte sin erfaring til grundig og relevant viden, som Elsikkerheds kursister kan drage nytte af.

Desuden har Klaus tidligere været både el-underviser, selvstændig aut. elinstallatør og har arbejdet som elektriker i 12 år. Så han kender alle de udfordringer og situationer, som el-fagfolk møder i hverdagen.

I sin fritid handler Klaus med sejlbåde, når tiden altså ikke går med at sejle selv, cykle eller spille squash.

I Elsikkerhed glæder vi os rigtig meget over at have fået Klaus med på holdet, og vi håber I vil tage godt imod ham derude!

Mere fra ELsikkerhed.dk ApS

ELsikkerhed.dk ApS

www.elsikkerhed.dk

Vi tilbyder professionelle kurser, rådgivning, eltilsyn og KvalitetsLedelsesSystemer Hos Elsikkerhed.dk sikrer vi, at dine el-installationer udføres korrekt og ensartet, samt at utilsigtede fejl opdages i tide og FØR det bliver dyrt. Samtidig effektiviseres dine arbejdsprocesser, så du kan minimere omkostningerne både nu og i fremtiden. Vi tror på, at vi…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere