02.07.2019  |  VVS  |  Indeklima

Klima – Fake News eller Cool Business?

Indhold fra partner Hvad er dette?

I fremtiden bliver bæredygtighed et helt centralt begreb, når vi snakker boliger. I 2018 blev der indgået en energiaftale i Folketinget med en bred politisk opbakning.

I energiaftalen blev der bl.a. afsat 200 mio. til energibesparelser i bygninger, heriblandt genindførsel af en støtteordning til udskiftning af oliefyr. Samtidig er elafgiften faldet med yderligere 15% såfremt man har eksempelvis har en varmepumpe som primær varmekilde i sin bolig, hvilket for forbrugeren betyder en betydelig rabat svarende til 78 øre/kwh, på den el man i husstanden bruger over 4000 kwh. Alt dette gør at klimaløsninger bliver stadig mere attraktive for forbrugeren og dermed bliver en mere og mere interessant indtjeningskilde for installatøren.

I et hus med varmepumpe, sammenlignet med et hus med oliefyr, vil kunderne opleve en besparelse på op til 60%. Derfor kan mange husejere drage stor fordel af at få skiftet deres oliefyr til en varmepumpe. Ca. 230.000 boliger havde i 2018 Oliefyr som varmekilde. Yderligere ca. 400.000 boliger opvarmes med et gasfyr. De politiske vinde går mod at Danmark skal være fri for fossile brændsler – olie og naturgas, til opvarmning  i 2035.

Dermed er der et kæmpe potentiale for klimainstallatør-virksomheder i nærmeste fremtid. Hos Brødrene Dahl har de fokus på at hjælpe med at vækste og udvikle deres kunders forretninger. Derfor har de oprettet et Klima-kompetence-center. Klima-kompetencecenteret er bemandet med medarbejdere som har ekspertise indenfor Klima-løsninger og som kan give sparring og vejledning til kunderne. Per Thomsen, Project Manager Klima hos Brødrene Dahl fortæller: ”I vores Klima-kompetencecenter har vi samlet eksperter indenfor teknisk support og vejledning indenfor boligventilation og vedvarende energiløsninger med mulighed for dokumentation, tegninger mm. Vi kan se et kæmpe forretningspotentiale for de installatører som aktivt tager ”Klimainstallatøren” på sig, og det potentiale vil vi gerne understøtte.

Du kan læse mere om Brødrene Dahls Klima-kompetencecenter og to Klimacentre på bd.dk

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere