17.11.2021  |  EL  |  Intelligente installationer

Case: KNX løsning: Fra skrot til (intelligent) slot

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kom med indenfor i et hus der er bygget fra midten af 1800-tallet og nu er fuldstændig forvandlet til en moderne, intelligent bolig, hvor alle husets elektriske installationer (OG saunaen) styres via mobiltelefonen.

Da familien Hansen overtog et stort hus fra midten af 1800-tallet i indre København, fik de det renoveret fra kælder til kvist. Alt blev sat i stand; tag, vinduer, vægge, kælder, og så blev alle de gamle elinstallationer erstattet af nyt og topmoderne teknik.

Familien Hansen havde fra et tidligere hus kendskab til 1930 kontaktserien fra Berker, som de var meget henrykt for, så det skulle de selvfølgelig også have installeret i deres nye hus.

Se mere om den intelligente løsning her

Tags: Wexøe A/S

Mere fra Wexøe A/S

Wexøe A/S

www.wexoe.dk

Siden 1958 har vi skabt fremtidens løsninger og resultater til vores kunder gennem mod, indsigt og dedikation. Mod til at se muligheder og tage ansvar, indsigt til at arbejde agilt med kunderne og i markedet samt dedikation til at skabe resultater gennem løsninger. Vi er den stærkeste danske partner, respekteret for vores kvalitetsbrands, vores serviceydelser og vores f…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere