11.04.2014

KNX-sensorer der holder

Servodans nye generation af sensorer i 700-serien omfatter nu også 4 stærke sensorer med stort detekteringsområde til brug i KNX-anlæg.

41-730 og 41-731 er tilstedeværelsessensorer til henholdsvis planforsænkning og til udvendig montage i alle typer lofter. Med en rækkevidde på Ø24 meter kan de detektere helt op til 450 m² i gulvhøjde. Det betyder, at du skal bruge langt færre sensorer for at kunne dække et stort område.

41-734 og 41-735 er bevægelsessensorer til henholdsvis planforsænkning og til udvendig montage i op til otte meters højde i KNX-udgaver. Sensorerne er især velegnede til anvendelse i højloftede lokaler over 4 m, såsom foyer, sportshaller med videre. For med en rækkevidde på Ø32

meter kan de reelt detektere helt op til 800 m² i gulvhøjde. Igen betyder det, at du kun skal bruge få sensorer for at kunne dække et meget stort område.

Med Servodans KNX-sensorer kan du lave dagslysstyring i op til 3 zoner, styre HVAC, pendel/ tavlelys, persienner samt en mængde andre muligheder. Og sensorerne kan konfigureres som stand-alone, master eller slave. Begge sensorer er IP54 og idriftsættes hurtigt og enkelt via ETS4-software.

- JDN

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere