31.10.2016  |  EL  |  Byggeri

Kom til Building Green messen på onsdag

Indhold fra partner Hvad er dette?

Building Green messen i København åbner på onsdag. Det er gratis at komme ind. Husk blot at bestille din billet på forhånd - og husk at besøge stand 144, hvor du kan få en snak om både energibesparelser og byggeaffald.

Videncenter for Energibesparelser i Bygninger er klar til Building Green messen - er du? Det handler om bæredygtighed og energieffektive løsninger. Kom forbi stand 144, og få en snak om, hvordan du kan udføre energirenovering korrekt fra kælder til kvist - inkl. installationerne. Kom og få gratis vejledning, og hør om Energiløsninger, Besparelsesberegner og Fugtberegner.

Videncenter for Energibesparelser i Bygninger deler stand 144 med Videncenter for Håndtering og Genanvendelse for Byggeaffald (se www.VHGB.dk). Så du kan også få vejledning om, hvad du skal stille op med dit byggeaffald – bl.a. i forhold til evt. miljøfarlige stoffer i affaldet.

Begge videncentre er uvildige og svarer på spørgsmål fra hele byggebranchen.

Vi glæder os til at se dig på stand 144! Bestil din billet på hjemmesiden buildinggreen.eu.

Mere fra Videncenter for Energibesparelser i Bygninger

Videncenter for Energibesparelser i Bygninger

www.ByggeriOgEnergi.dk

Hos Videncenter for Energibesparelser i Bygninger - VEB - får du konkrete og praktiske værktøjer til at arbejde med energibesparelser i bygninger. Vi giver dig film, energiløsninger, guides, besparelsesberegner, cases mv. - både om installationer og klimaskærm - og alt sammen gratis og frit tilgængeligt for den danske byggebranche. Videncentret hører under Energistyrelsen og har vejledt bygge…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere