Event

Kom til gratis webinar om cybersikker overvågning fra Eaton

Eaton Power Quality Danmark

www.eaton.dk

  • info-denmark@eaton.com
  • 36867910
  • Generatorvej 8C
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 16.06.2021
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Online
Tilmeld  

Eaton inviterer på webinar om cybersikkerhed.

I en digital verden går virksomhed og cybersikkerhed hånd i hånd, men har du helt styr på, hvordan du kan cybersikre din virksomhed og beskytte vigtige data? På dette webinar vil du få indsigt i dels hvorfor cybersikkerhed er vigtig at implementere i din virksomhedsstrategi, men du vil også blive præsenteret for, hvordan du med Eatons IEC- og UL-certificerede løsninger kan beskytte din virksomhed. Derudover vil du blive præsenteret for tredjeparts software kompatibilitet, og hvilke muligheder Gigabit og Industrial gateway netværkskort kan give dig og dine kunder. 
Vil du være cybersikker og lære mere om dets muligheder? Så tilmeld dig vores gratis webinar! 
  
Vi har inviteret vores Eaton eksperter Eric Verkleij og Thomas Vandewerve indenfor, som vil give et indblik i Eatons produkter til cybersikkerhed og overvågning og dets mange muligheder. Derudover vil du få svar på de mest essentielle spørgsmål i forbindelse med produkterne.  
 
Webinaret afholdes på engelsk, og som altid er der mulighed for at stille spørgsmål undervejs. 
  

Gratis webinar, online 
Dato: 16 juni 
Tidspunkt: 09.00-10.00

 

Webinaret er en del af en webinarserie vedrørende UPS og Eaton Intelligent Power Manager (IPM), og dette webinar er sidste ud af tre webinarer.  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere