Event

KOM TIL MØDE OM VARMEPUMPER TIL PRIVATE BOLIGER

DANSK ENERGI

www.danskenergi.dk/kurser

  • info@danskenergi.dk
  • +45 35300400
  • Vodroffsvej 59 1900 Frederiksberg C
Se profil  
Type: Møde
Start dato: 30.04.2019
Start tidspunkt: 13:15
Sted: Vordroffsvej 59, 1900 Frederiksberg
Tilmeld  

Dansk Energis forsknings- og udviklingsprogram, ELFORSK, lancerer ”Den Lille Blå om Varmepumper”. Her har vi samlet det nyeste inden for valg og installationaf varmepumper til private boliger. Bogen kan også anvendes som supplerende undervisningsmateriale af energiteknologer, maskinmestre og ingeniører.

Varmepumpen som teknologi er ikke ny, men som undervisningstema har varmepumpen det hele. Termodynamik, materiale- og kølemiddelvalg, installation, regulering, vedligehold, økonomi og lovgivning.

Undervisning lykkes bedst, når temaet kan kombinere alle disse elementer. Samtidig peger anvendelsen i retning af at nuancere vores opfattelse af energi. En kWh er ikke bare en kWh. Noget er effekt, og noget er arbejde. Noget er varme, og noget er køling.

Den bedste teknologi er ikke noget værd i praksis, hvis den ikke installeres og driftes kompetent. Dette forhold er også vitalt at få med i uddannelse og undervisning, så der ikke opstår ”huller”, som gør, at vi ikke får de mest energieffektive og forbrugerøkonomiske løsninger.

”Den lille blå om Varmepumper” omfatter rigtig mange aspekter, som hviler på et teoretisk grundlag og samtidig peger på mange praktiske forhold, som er vigtige at kende til. Derfor kan bogen udover at blive brugt i de praktiske erhverv, også være fortrinlig som supplerende undervisningsmateriale i uddannelse af energiteknologer, maskinmestre og ingeniører

Tags: DANSK ENERGI

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere