12.10.2018  |  EL  |  El-materiel

Kompakt stikhus til en enkelt modulær kontaktindsats

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det nye Heavycon EVO M1 kunststofhus fra Phoenix Contact kan benyttes til indbygning af en enkelt modulær kontaktindsats. Huset er mindre og mere økonomiske end et B6-stik.

Det nye Heavycon EVO M1 kunststofhus fra Phoenix Contact kan benyttes til indbygning af en enkelt modulær kontaktindsats. Huset er mindre og mere økonomiske end et B6-stik.

Som alle EVO huse har også M1-enkeltmodulhuset en drejelig kabelforskruning med bajonetlås. Dermed reduceres lagerbeholdningen med 70 % og fleksibiliteten øges.

Kombineret med to størrelser EVO-kabelforskruninger kan man lave 4 husvarianter ud af et enkelt stikhus. Kabeludgangsretningen skal blot vælges, når EVO-kabelforskruningen klikkes på: vælg ganske enkelt mellem udgang til siden eller lige ud. Fastholdelsen af indbygningshuset på stikhuset sker med en enkelt låseklinke.

M1-husene er egnede til alle gængse enkelt-moduler. Data, signaler og effekt kan dermed overføres bekvemt ved hjælp af et kompakt interface. Kunststofhusene opfylder kapslingsklasse IP66 og er stødfaste op til IK09.

Læs mere om industrimultistik.

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere