08.04.2022  |  EL  |  El-materiel

Kompakte board-to-board stik

Indhold fra partner Hvad er dette?

De nye, pladsbesparende FS board-to-board stik fra Phoenix Contact med en deling på 0,635 mm muliggør mezzanine printkortarrangementer med højhastigheds dataoverførsel op til 20 Gbps.

De nye, pladsbesparende FS board-to-board stik fra Phoenix Contact med en deling på 0,635 mm muliggør mezzanine printkortarrangementer med højhastigheds dataoverførsel op til 20 Gbps. Forskellige antal positioner og stakhøjde giver stor frihed i komponentdesignet. Med integrerede kodningsnoter og en høj kompensering for kontakttolerance, sikrer den nemme parring af board-to-board stikkene fejlfri produktion. For at understøtte design-in processen for vores kunder tilbyder vi omfattende tekniske data og CAD modeller og E-CAD data til udvikling af komponenter. Yderligere laver vi kundetilpassede simulationer på dataintegritet på forespørgsel som støtte til dataoverførsler med lavt tab og lav refleksion.

Stikkene i FS serien udvider de eksisterende FP og FQ serier. De robuste FP board-to-board stik med en deling på 0,8 mm er løsningen til industrielle printkorttillslutninger. De fås i skærmede og uskærmede varianter. Da de er designet til universel anvendelse, tilbyder FQ seriens board-to-board stik med en deling på 1,27 mm eller 2,54 mm økonomiske løsninger til printkorttilslutninger inde i komponenten.

Læs mere om board-to-board stik

Mere fra PHOENIX CONTACT

PHOENIX CONTACT

www.phoenixcontact.dk

PHOENIX CONTACT er global markedsleder inden for innovativ tilslutnings- og automatiseringsteknik. Vores produktprogram, som er under konstant teknologisk udvikling, består af mere end 60.000 til mange forskellige brancher og industrier, og produkterne er i særdeleshed egnet til anvendelse inden for følgende områder: styretavler, field installation, komponent- og tilslutningsteknik og systemer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere