27.02.2020  |  EL  |  El-materiel

KOMPLET PROGRAM AF KABELSTIGER TIL INDUSTRIEN

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nu er der godt nyt for dig, der ser potentialet i nye muligheder, uden at gå på kompromis med kvalitet, økonomi og brugervenlighed.

Med KS80 kabelstige-serien fra Scankab er mulighederne mange. Gør som mange andre af vores kunder og book et demobesøg allerede nu, så du er forberedt til din næste opgave.

BOOK ET DEMOBESØG

Hvis du er parat til en positiv forandring i hverdagen og ser mulighederne i et højkvalitets-produkt og dag-til-dag levering, så book et demobesøg tlf. 63451545.

Når du først har set mulighederne, er vi sikre på, at du bliver interesseret.

SPECIELT VELEGNET TIL INDUSTRIEN

Hurtigløberen KS80 er pga. sin styrke velegnet til industrielle installationer. som f.eks. produktionsfaciliteter, lagerhaller, kraft-/varmeværker, petrokemisk industri, biogas- samt siloanlæg. KS80 anvendes, hvor der stilles krav om fleksibilitet og styrke.

Til programmet hører et stort udvalg af formstykker, pendler og konsoller i robust kvalitet.

Download KS80-oversigten

KOMPATIBEL MED FLERE ANDRE KABELSTIGER PÅ MARKEDET

KS80 kabelstige-serien er varmgalvaniseret i kraftig udførelse og tåler høje belastninger. Kabelstigen kan let integreres i flere andre eksisterende installationer, med et velkendt tilbehørsprogram.

Se hele sortimentet her

Denne artikel er en del af temaet Tema: Kabler

Mere fra SCANKAB

SCANKAB

https://scankab.dk/

Scankab udvikler, producerer og leverer kvalitetskabler og føringsveje til el-installatører, industri, marine- & offshore, infrastruktur og energi. Siden 2004 er den vestfynske virksomhed adskillelige gange blevet hædret som gazelle af Børsen. Scankab beskæftiger 42 medarbejdere på hovedkontoret i Aarup og datterselskaber i Norge og Sverige. I 2015 udv…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere