Event

Konference om fremtidens skole og læringrum

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 02.10.2019
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Scandic Sluseholmen: Molestien 11, 2450 København SV
Tilmeld  

Hvordan skal vi tilrettelægge fremtidens læringsrum? Og hvad er det for en type skole og undervisning, de skal danne rammen for? Kom med på på denne konferencedag, hvor vi for 11. gang indbyder til videndeling og debat om fremtidens skole og læringrum!

Konference: FREMTIDENS SKOLE OG LÆRINGSRUM

Konferencen er en del af den årlige temauge om fremtidens skole og læringsrum, hvor du kan vælge at deltage på flere spændende konferencer og studieture. Find et overblik længere nede på denne side.

Hvorfor skal du deltage?
På Nohrcons skolekonference bliver du opdateret på den nyeste viden. Du får mulighed for at høre om og lære af andres erfaringer, så du kan bygge videre på dem i dine egne projekter med skolebyggeri og indretning.

Konferencen bevæger sig i spændingsfeltet mellem pædagogik, arkitektur og indretning, og fungerer samtidig som netværksforum og giver grobund for en spændende dialog på tværs af faggrænser.

EARLY BIRD FREM TIL 26. JUNI!

 

OVERBLIK OVER TEMAUGEN

30. september: Konference om indeklima i skolen

1. oktober: Studietur til udvidede og nyrenoverede skoler

2. oktober:Konference om fremtidens skole og læringsrum

3. oktober – vælg mellem to temadage:

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere