Event

Konference om indeklima i skolen - løsninger for fremtiden

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 05.10.2020
Start tidspunkt:
Sted: København
Tilmeld  

På denne dag om indeklima i skoler sætter vi tiltrængt fokus på indeklimaet og løsninger på de udfordringer, det giver. Bliv klogere på blandt andet luft og temperatur, lys, støj og akustik og rengøring i skolen.

Early bird-tilbud: nedsat pris indtil 24. juni 2020!

OG tilmeld 3, betal for 2 indtil 18. august 2020!

 

En række undersøgelser af skolernes indeklima viser, at klasselokaler i gennemsnit har CO2-niveauer højere, end myndighederne anbefaler i 47% af brugstiden. Dårligt indeklima påvirker vores helbred, og undersøgelser har også vist, at børn klarer sig markant dårligere i tests, hvis de opholder sig i klasselokaler med dårligt indeklima. Det svarer populært sagt til, at elever, som går i skoler med et rigtig godt indeklima, kan være et år foran pensum, når de når 9. klasse.

 

Men det er en krævende opgave at ændre ved indeklimaet på alle landets skoler: Én ting er, når vi bygger nye skoler; da skal vi være opmærksomme på udfordringen. Noget andet er alle de eksisterende skoler og de valg, vi skal træffe, når vi renoverer skoler. Hvordan skaber vi det bedste indeklima i skolen – også på skoler, der allerede er bygget?

 

Konferencen om indeklima i skoler er en del af vores årlige temauge om fremtidens skole og læringsrum, hvor du kan vælge at deltage i enkelte elementer eller deltage alle 4 dage. Du finder et overblik længere nede på denne side.

 

Vi glæder os til at se dig til konferencen i 2020, når vi for 12. gang åbner dørene til debat om fremtidens skole og læringsrum!

 

OVERBLIK OVER TEMAUGEN OM SKOLEBYGGERI

 

5. oktober: Konference om indeklima i skolen

 

6. oktober: Studietur til udvidede og nyrenoverede skoler

 

7. oktober: Konference om fremtidens skole og læringsrum

 

8. oktober – vælg mellem to temadage:

 

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere