Event

KONFLIKTHÅNDTERING - SÅDAN TACKLER DU VANSKELIGE SITUATIONER

Nohrcon ApS

www.nohrcon.dk/

  • info@nohrcon.com
  • +45 70201146
  • Finsensvej 78, 3. sal 2000, Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 05.12.2019
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Copenhagen Marriott Hotel: Kalvebod Brygge 5, 1560 København
Tilmeld  

Kender du det, når en konflikt optrappes så meget, at den er svær at komme ud af? Vi møder alle problematikker i vores hverdag, som skal løses. På dette kursus i konflikthåndtering har du chancen for at lære at løse dem, inden de vokser dig over hovedet.

Kursus: Konflikthåndtering - sådan tackler du vanskelige situationer

NB: TILMELD 3, BETAL FOR 2 – INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO!

Dette kursus om konflikthåndtering og -forebyggelse henvender sig til dig, der gerne vil have værdifuld viden om kommunikation og konflikthåndtering, så du kan lære at arbejde på at undgå konflikter, og så du har et beredskab, hvis situationerne opstår alligevel.

Konflikthåndteringskurset indeholder en blanding af teoretiske oplæg og øvelser i konflikthåndtering og kommunikation – og refleksion over deltagernes egne erfaringer med konflikthåndtering.

Hvem bør deltage?

Dagen er relevant for dig, der på en eller anden måde møder konflikter eller konfliktfyldte situationer i din hverdag – både store konflikter på store projekter eller i mødet med kunder, borgere eller brugergrupper.

Du får samtidig redskaber til de mindre hverdagskonflikter internt i organisationen og i alle relationer mellem mennesker. Du får du viden om konflikthåndtering og konkrete og håndgribelige metoder til løsning af konflikter på en positiv og konstruktiv måde.

Program, pris og tilmelding:

Konflikthåndtering - sådan tackler du vanskelige situationer


Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur og personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

Tags: Nohrcon ApS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere