25.05.2023  |  EL  |  Belysning

Kontorbelysning har betydning for arbejdsmiljøet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Valg af god kontorbelysning skaber bedre arbejdsmiljø

Et godt arbejdsmiljø er vigtigt, og det skabes af flere elementer, bl.a. spiller god arbejdsbelysning en rolle for arbejdsmiljøet.

Kontorbelysning findes i mange former og formater. Hos Ecofoss finder du et stort udvalg af green:ID kvalitets LED kontorbelysning, som opfylder de rigtige lyskrav for god kontorbelysning, samt et hvert indretningsmæssigt behov.

Case 1 – foto:
Companyons i Aarhus, som indretter nøglefærdige og fleksible kontorfaciliteter, har for ekstern kunde, indrettet kontorlokaler med green:ID ”SQUARE” LED armaturet.
Når der indrettes nye kontorlokaler, lægger Companyons vægt på det visuelle udtryk men bestemt også på funktionalitet og det gode arbejdslys.
Til indretning af kontorlokalerne i Aarhus faldt valget på green:ID ”SQUARE” LED armaturet, som både har et stilfuldt og klassisk design, høj lyskvalitet med en farvegengivelse på CRI>90 samt et flimmer-frit lys.

KLIK HER og find green:ID SQUARE LED armaturet


Case 2 – foto 2:
Ullits & Winther valgte en fleksibel belysningsløsning til nyt konference- og kursuslokale
Hos Ullits & Winther er der skabt et flot og fleksibelt resultat med green:ID LED paneler CRI>90 med fjernbetjent CCT farveregulering, zonestyring samt mulighed for Zigbee-styring med fx Philips Hue.
Denne løsning er optimal for dette projekt, hvor lokalet vil blive brugt til forskellige formål.

Find green:ID LED paneler her

Case 3 – foto 3:
Brandbureauet GOTCHA valgte de unikke green:ID LED lysskinner til Troldtekt i deres nye og flotte kontorlokaler i Aalborg
LED lysskinner til Troldtekt
I de mørke Troldtekt loftplader i det store kontor blev der monteret 60 cm green:ID LED lysskinner til Troldtekt.
De unikke lysskinner er designet montering mellem Troldtektplader, og tilfører både et minimalistisk look i rummet samt et yderst godt arbejdslys med en farvegengivelse på CRI<90.

KLIK HER og se mere om LED lysskinner til Troldtekt


Stort udvalg af kvalitets LED til erhverv og industri
green:ID LED lysskinnerne til Troldtekt findes både i 60 cm og i 120 cm, i sort og hvid materialefarve samt i flere forskellige varianter med dæmp og kelvin-regulering.

Hos Ecofoss finder du et stort af green:ID LED belysning, som er yderst velegnet som optimal belysning i både store og mindre kontorlokaler samt i møde- og konferencerum.

KLIK HER og se udvalget

Mere fra Ecofoss/Green:ID

Ecofoss/Green:ID

https://www.ecofoss.dk/da/

Visionen for gren:ID sortimentet er innovative og tildels unikke produkter, som dækker behovet for LED belysning til industri- og erhvervsbygninger mv. I produktudviklingen er der også stort fokus på optimeret montering, som man som installatør sparer mest mulig tid ved montering af produkterne, samtidig med man har et pålideligt produkt og et tilg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere