02.07.2021  |  VENTILATION  |  Indeklima

Korrekt dimensionering af ventilationssystem er afgørende for et godt indeklima

Indhold fra partner Hvad er dette?

Et godt indeklima med korrekt akustik er nøglen til medarbejdernes trivsel og koncentration. Et veldimensioneret ventilationsanlæg skal derfor være støjsvagt.

En af de vigtigste parametre i designfasen er fastlæggelse af komfortkravene. En grundig behovsanalyse danner hele grundlaget for designet, og der kan være mange penge sparet ved at kende slutkundens virkelige behov. Desværre findes der alt for mange eksempler på, at slutkundens forventninger slet ikke afspejler kvaliteten af den leverede løsning.
 

Nyt ventilationskatalog er klar!

Vores nye katalog med fokus på bæredygtighed, design og løsninger på, hvordan du kan skabe et godt indeklima med effektiv luftfordeling, er klar nu.

Få inspiration og mere viden til, hvordan du kan skræddersy dit næste ventilationsprojekt og hvordan du opnår en optimal akustik med tekstilbaseret ventilation – du kan bestille det i dag direkte på www.ke-fibertec.dk.

Mere fra KE Fibertec AS

KE Fibertec AS

www.ke-fibertec.com

KE Fibertec leverer bæredygtige ventilationsløsninger, der sikrer et godt indeklima og energibesparelser. Tekstilkanaler er særdeles velegnede til effektiv, ensartet og trækfri fordeling af frisk luft uden "døde zoner". Tung og stillestående luft kan give hovedpine og træthed. KE Fibertecs tekstilkanaler skaber et effektivt luftskifte og et godt indeklima i skoler, kontorer, butikker, sh…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere