27.04.2022  |  EL  |  Belysning

Kraftfuld LED-arbejdslampe med diffust lys og udskifteligt batteri

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med et diffust og blændfrit lys op til 4000 lumen er VEGA LITE CAS en perfekt arbejdslampe til den professionelle håndværker.

Det diffuse lys lyser rummet op med stor spredning og kan indstilles på enten 50- eller 100%, alt efter arbejdsopgaven.

VEGA LITE CAS er kompatibel med METABO/CAS 18V batterierne, og hvis du ønsker strøm til hele arbejdsdagen, kan SCANGRIP POWER SUPPLY let tilsluttes direkte til lampen.

Lampen har et integreret bærehåndtag og en fleksibel støttefod, som giver mulighed for at placere lampen det mest komfortable sted i forhold til arbejdsopgaven. For at opnå en højere arbejdsvinkel, kan lampen også nemt sættes på SCANGRIP TRIPOD.

Få mere information om VEGA LITE CAS her.

Mere fra SCANGRIP A/S

SCANGRIP A/S

www.scangrip.com/en

SCANGRIP A/S har specialiseret sig i funktionelt arbejdslys til det professionelle marked, og er idag Europas førende og mest trendsættende leverandør af professionelt LED arbejdslys. Vi er altid to skridt foran med at udvikle og tilbyde nye, robuste, funktionelle og innovative LED arbejdslamper med den allernyeste teknologi.SCANGRIP tilbyder avanceret LED-belysning designet til autolifte, og har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere