28.04.2022  |  EL  |  Belysning

Kraftfulde og robuste CAS arbejdslamper til den professionelle bruger

Indhold fra partner Hvad er dette?

NOVA 4 CAS og NOVA 10 CAS kommer med den nyeste COB LED teknologi og er to allround arbejdslamper til den krævende professionelle håndværker.

De lyser henholdsvis op til 4000 lumen og 10.000 lumen, og har samtidig en lysdæmperfunktion, så du kan indstille lyset til den specifikke arbejdsopgave. Lamperne er kompatible med METABO/CAS 12V - 18V batterierne og kan også bruges sammen med SCANGRIP POWER SUPPLY, der giver ubegrænset lys hele dagen. Desuden har lamperne et indbygget reservebatteri, hvis du skulle løbe tør for strøm.

Lamperne har et integreret bærehåndtag og en fleksibel støttefod, hvilket gør det nemt og bekvemt at tage dem med rundt fra sted til sted. De kan også nemt monteres på SCANGRIP TRIPOD, hvis du ønsker dit arbejdslys i en bestemt højde.

Øg effektiviteten i det daglige arbejde ved at gøre brug af BLUETOOTH -styring. Denne funktion gør det muligt at styre op til fire arbejdslamper, hvor du kan tænde/slukke samt vælge styrken af belysningen. Dette er særlig anvendeligt, hvis en lampe er monteret højt oppe på en SCANGRIP TRIPOD.

Som en ekstra detalje har lamperne en indbygget powerbank, så du kan sikre, at du har strøm på mobilen hele dagen. Derudover er de både robuste og vandtætte (IP65).

Få mere information om NOVA 4 CAS her og NOVA 10 CAS her.

Mere fra SCANGRIP A/S

SCANGRIP A/S

www.scangrip.com/en

SCANGRIP A/S har specialiseret sig i funktionelt arbejdslys til det professionelle marked, og er idag Europas førende og mest trendsættende leverandør af professionelt LED arbejdslys. Vi er altid to skridt foran med at udvikle og tilbyde nye, robuste, funktionelle og innovative LED arbejdslamper med den allernyeste teknologi.SCANGRIP tilbyder avanceret LED-belysning designet til autolifte, og har…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere