28.06.2021  |  EL  |  Intelligente installationer

Kunstig intelligens styrker billedanalyser fra sikkerhedskameraer

Panasonic i-PRO S-serie giver flere adgang til AI-forbedrede sikkerhedsløsninger.

Panasonic præsenterer sit opdaterede udvalg af sikkerhedskameraer i den populære S-serie. De nye kameraer har indbygget AI-funktionalitet og forbedret billedkvalitet, en kombination der muliggør en mere effektiv analyse af materiale, der skal udføres direkte i hvert kamera.

Kunstig intelligens (AI) har tidligere kun været tilgængelig i ofte dyrere og mere eksklusive produkter, men fra nu af er denne banebrydende teknologi også inkluderet i Panasonics standardudvalg af sikkerhedskameraer. En fordel ved de AI-kompatible kameraer er, at analyse og behandling af data finder sted direkte i enheden, hvilket reducerer behovet for databåndbredde, som er en omkostningsbesparelse. Et softwareudviklingssæt (SDK) gør det muligt at udvikle og skræddersy tredjepartsapps til kameraerne, så applikationerne passer til kunder med mere avancerede og specifikke behov.

”Ud over at blive brugt som traditionelle overvågningskameraer skaber AI-funktionerne en række nye muligheder og anvendelsesområder. Introduktionen af den nye i-PRO S-serie gør disse muligheder mere tilgængelige og lettere at implementere for flere virksomheder end før”, siger Gerard Figols, Head of Security Solutions hos Panasonic Business Europe.

De første fire indendørs dome- og boxmodeller med Full HD-opløsning vil være tilgængelige i begyndelsen af juli, og senere på året frigives yderligere modeller inklusiv udendørs og fisheye-varianter.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere