Kursus i brandsikring betaler sig
Hvorfor give arbejde fra sig, når man som montør lovligt må udføre et stykke arbejde selv? Med et kursus i passiv brandsikring af installationer, bliver du klædt på til arbejdet med produktviden, lovgivning, godkendelser mm.
Lær hvor og hvornår der skal brandsikres, og hvilke produkter du med fordel kan anvende..
Brandsikring er et varmt emne, og dermed også noget som de fleste virksomheder i byggebranchen er nødt til at forholde sig til. I Danmark er der lovgivningsmæssige krav om, at rør, kabler, ventilation og øvrige former for installationsgennemføringer skal brandsikres så de ikke forringer bygningsdelens brandmodstandsevne, såfremt de passerer gennem en brandcelle eller en brandsektion.
Og hvorfor give det arbejde fra sig, når man som montør lovligt må udføre arbejdet selv?
Med et kursus i passiv brandsikring af installationer, bliver du klædt på til arbejdet med produktviden, lovgivning, godkendelser mm. Med andre ord giver det god mening at få større del i de projekter som de enkelte virksomheder allerede er en del af.
Hvad indeholder et brandsikringskursus?
-
Hvad er kravene til brandsikring? (med udgangspunkt i DBi vejledning 31)
-
Hvem kan udføre brandsikring, og hvad kræver det?
-
Produktgennemgang af rørgennemføringer
-
Produktgennemgang af kabelgennemføringer
(Boretabeller, bagatelgrænser, fugemasser, brandbøsninger, godkendelser mm.) -
Teknisk support, materialelister, installationsvejledninger, mm.
-
Selvstudie produkterne kan prøves
-
Udstedelse af certifikat til udførende installatører
Formålet med et kursus i passiv brandsikring er, at installatører, rådgivere og ingeniører mm. skal få en basal viden om mulighederne og kravene, indenfor brandsikring af installationsgennemføringer.
Hvis du vil vide mere om vores produkter eller have et eksemplar af vores brandsikringsbrochure, så gå til Walravens webkatalog eller kontakt os på tel. +45 4637 0510 eller via e-mail på salgnorden@walraven.com