Event

Kursus i montage af ventilationsanlæg

Venti AS

www.venti.dk

  • info@venti.dk
  • +45 8692 2266
  • Banevænget 3, DK8362 Hørning
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 19.10.2020
Start tidspunkt: KL. 8.00-15.30
Sted: Avedøreholmen 88, 2650 Hvidovre
Tilmeld  

Kurset vil indeholde aktiviteter i værkstedet hos VENTI og mere klassisk undervisning i kursuslokaler, så arbejdsbeklædning og sikkerhedssko anbefales på første kursusdag.

Praktisk information

Pris og tilmelding

Kurset koster 1500 kr. (ekskl. moms) for ansatte hos  medlemmer af FAV og VELTEK og 2500 kr. (ekskl. moms) for andre. Kursusafgiften opkræves efter kurset.
Kursusafgiften dækker:

  • undervisning og lokaler
  • frokost samt drikkevarer
  • undervisningsmateriale
  • afsluttende prøve og kursusbevis

Tilmelding sker til dnl@tekniq.dk senest en uge før kursusstart. Ved tilmelding bedes firma, kursistens navn, telefonnummer og e-mail-adresse oplyses.
Ved udeblivelse eller afbud efter sidste tilmeldingsfrist  opkræves fuldt kursusgebyr.  Der er 10 pladser på kurset, som fordeles efter først-til- mølle-princippet

Andre praktiske oplysninger

Kurset vil indeholde aktiviteter i værkstedet hos VENTI og mere klassisk undervisning i kursuslokaler, så arbejdsbeklædning og sikkerhedssko anbefales på første kursusdag.
På første kursusdag skal kursisterne desuden  medbringe værktøj til montagearbejde fx hammer, pladesaks og boremaskine. Kursisterne vil modtage en mere udførlig liste en uge før kurset.

Hvem

Målgruppen for kurset er faglærte montører uden ventilationsteknisk baggrund og ufaglærte montører med en vis erfaring i branchen.

Hvad

Formålet er at øge kendskabet til de regler og krav, som forskellige anlæg skal leve op til, samt de montagefejl der skaber problemer i forhold til at få godkendt et  anlæg og sætte det i drift.

Hvor og hvornår

Der afholdes to kurser i 2020:

  • 11.-13. maj  hos Venti & Systemair, Avedøreholmen 88, 2650 Hvidovre
  • 19.-21. oktober  hos Venti & Systemair, Avedøreholmen 88, 2650 Hvidovre

Læs mere i PDF-filen 

Tags: Venti AS

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere